Vi använder cookies så att vi kan göra din upplevelse här hos oss på Lexsign ännu bättre. Vi använder detta endast för att analysera webbtrafik och ej för annonser.
Hastighetsregistreringsskyltar

Är er kyrkoverksamhet redo för höstens besökare?

26 augusti 2020

Den vackra hösten närmar sig med stormsteg, en årstid som också kan vara tung för många. Hur vi människor mår påverkas mycket av hur vi upplever vår miljö. Er kyrka och kyrkogård kan spela en viktig roll genom att vara en plats för att finna lugn och få en möjlighet till att njuta av vacker, trygg och framförallt välkomnande miljö.

En sådan miljö ställer höga krav på sitt innehåll. En del i detta är att det finns en fungerande vägvisning, som möter besökarens behov, finns på rätt plats och har rätt information.

Vi på Lexsign har många års erfarenhet av att skapa lättorienterade miljöer och säkerställa tillgängligheten för alla, oavsett om det gäller en kyrkogård, ett sjukhus eller för den som ska hitta som ny på jobbet. Informationen måste vara relevant och uppdaterad. Att alla skyltar är hela och rena bör vara en självklarhet.

Se vårt kyrksortiment