Vi använder cookies så att vi kan göra din upplevelse här hos oss på Lexsign ännu bättre. Vi använder detta endast för att analysera webbtrafik och ej för annonser.

Informationsskyltar om Corona/Covid-19

Behöver du informera anställda, besökare eller kunder om Corona?

2 april 2020

Covid-19 epidemin påverkar som vi alla vet både lokalt och hela omvärlden. Det viktigaste nu är att vi alla hjälper till och därför har vi tagit fram några enkla och standardiserade produkter för olika typer av Corona relaterad information att skylta med.

Vi hoppas att detta i något fall kan underlätta för din verksamhet, samtidigt som informationen blir klar och tydlig och förhoppningsvis kan bidra till en minskad spridning.

Klicka här för att se skyltförslag

Vi har också tagit fram några enkla mallar för utskrift på papper som du gärna får ladda ner och skriva ut om behov finns. Självfallet är mallarna helt kostnadsfria och om du önskar är det också tillåtet att redigera dokumenten efter er verksamhet och behov.

Ladda ner informationsskylt om Coronavirus på Svenska
Ladda ner informationsskylt om Coronavirus på Engelska

Behöver du vår hjälp med att ta fram helt egna och anpassade informationsblad eller skyltar efter er design och verksamhet, så hör av dig.

Har du även behov av hållare för informationsblad eller andra fysiska skyltprodukter, så hjälper vi naturligtvis att ta fram förslag på detta.

Hör av dig till oss på info@lexsign.se eller på telefon 031-706 00 65

Ta hand om dig!
Hälsar vännerna på Lexsign