Vi använder cookies så att vi kan göra din upplevelse här hos oss på Lexsign ännu bättre. Vi använder detta endast för att analysera webbtrafik och ej för annonser.

Informationsskyltar om Corona/Covid-19

Vi hjälper er verksamhet att skylta och anpassa er för att undvika virusspridning genom blandannat avståndsskyltar, avståndsmarkeringar i golvet, skiljevägg i plexiglas och informationsblad. Vi hjälper er också med flexibla skyltsystem för att snabbt och enkelt kunna uppdatera information till kunder och besökare genom plexiglas skyltar och rollup banners.

Covid-19 epidemin påverkar som vi alla vet både lokalt och hela omvärlden. Det viktigaste nu är att vi alla hjälper till och därför har vi tagit fram några enkla och standardiserade produkter för olika typer av Corona relaterad information att skylta med. Vi hoppas att detta i något fall kan underlätta för din verksamhet, samtidigt som informationen blir klar och tydlig och förhoppningsvis kan bidra till en minskad spridning.

Hör gärna av dig till oss på info@lexsign.se eller slå oss en signal på 031 706 00 65 så hjälper vi dig att beställa eller se över möjligheter och behov hos er verksamhet.

golvmarkering för kö

Avståndsmarkeringar på golvet

Golvgrafik som monteras på golvet för att exempelvis uppmana till att hålla avstånd vid köer. Installeras enkelt på alla typer av golv.

Se exempel på golvdekaler för att visa avstånd

håll avstånd skylt

Hängande skyltar som uppmanar till avstånd

Takhängda skyltar som uppmanar och tydliggör för besökare och kunder att hålla avstånd.

Se exempel på avståndsskyltar och golvmarkering i kassa

plexiglas i kassa förebygga smitta

Avskiljare i plexiglas

Skiljevägg i plexiglas för att förebygga och skydda framförallt personal i kassa eller reception mot droppsmitta. Dessa går att hänga i taket eller eller monteras direkt på disk.

Se exempel på skiljevägg i kassa

informationsblad Covid-19

Informationsmallar Covid-19

Vi har tagit fram några enkla mallar för utskrift på papper som du gärna får ladda ner och skriva ut om behov finns. Ladda ner informationsblad Covid-19 på Svenska eller Ladda ner informationsblad Covid-19 på Engelska, självfallet är mallarna helt kostnadsfria.

Vi hjälper er gärna att ta fram designade informationsblad till just er verksamhet.

Skylthållare

Vi erbjuder skylthållare. Ett pappersbaserat skyltsystem som är väldigt enkelt att uppdatera efter behov. Skyltarna finns för väggmontering i tre storlekar – A3 och A4 (liggande eller stående format) samt A6 – där samtliga storlekar kan fås lackerade i valfri färg. Fungerar tillexempel utmärkt med ovan informationsblad.